Tempels, tempels en zere voeten
Door: karinendiane
Blijf op de hoogte en volg Diane
05 November 2010 | Thailand, Bangkok
Oh ja die gekke thaien vinden het nu koud en dragen gerust warme truien en sjaals terwijl wij lopen te zweten van de hitte in ons hempie en korte broek…raar volk maar wel erg vriendelijk op wat irritante tuktukmannen na!
Tot de volgende keer maar weer
Grx van ons
Rinus: het thaise eten is veel te lekker dus als wij thuiskomen, wil Karin het wijntje wel en Diane de stamppot niet!!!!
Ina: lief dat je mama op de hoogte houdt, zal ze erg leuk vinden en wij ook
Dirk: wij gaan jullie niet treffen want wij gaan pas zo rond 15 november afzakken naar Koh Phi Phi en komen zo rond 22 nov aan op Koh Chang en dan zijn jullie alweer in het koude Nederland!!
Boudewijn: de floating market zit niet meer hier maar 60 km verderop en dat moeten wij helaas aan ons voorbij laten gaan maar zien een heleboel andere leuke dingen hoor
Piet: ga jij dat fotoboek maken dan haha of was dat de bedoeling niet???
Daisy en Broekie: dat jullie jaloers zijn, is geheel terecht haha maar Broekie…hoe was het disneygebeuren in Parijs???
05 November 2010 - 16:39
Dees:
Leuk om te lezen allemaal...als ik er weer aan denk voel ik mn voetjes ook weer, en de bijna doodervaringen niet te vergeten idd haha.
Je zal zien dat het vanaf morgen een stuk rustiger is...
Cynt en ik zijn toen ook naar kanchanaburi geweest..haha, ja leuke dag ;) vertel ik nog wel.
05 November 2010 - 17:10
Boudewijn:
De brug is een belevenis en lijkt in de verste verte niet op de brug uit de film. Maar toch als je er overheen loopt voel je bijna de geschiedenis van dat ding
Al helemaal als je daarvoor de begraafplaats bezocht hebt. Je kan ook een treinreisje maken over die lijn. En wat héél leuk is op een vlot onder de brug door terwijl je zit te eten. Dit was zó Leuk ! -
05 November 2010 - 17:16
Jolanda:
Heel leuk om jullie zo te volgen. Jullie zien en maken veel mee!! Heel veel plezier nog.
05 November 2010 - 17:52
Mama:
wat leuk dat ik zo door ina op de hoogte gehouden word.ze gaat morgen kijken of ze ook uit kan printen,met hulp van denny.met mij is alles goed liefs voor jullie beiden.mamam -
05 November 2010 - 21:24
Denny Vd G:
Hee Diaan en Karin,
Leuk zo jullie belevenissen te volgen.
Diaan je krijgt de groeten van je ex collega Michel Swartsenburg, Zat op de motor fiets bij P-HGL en is sinds kort een collega van mij geworden.
Ik blijf jullie belevenissen volgen, En als het zo door gaat kunnen jullie er bij thuiskomst misschien wel een bestseller van maken ;-)
Groetjes, Denny
06 November 2010 - 11:13
Je Broer:
Mooie verhalen. Lees iedere keer jullie stukjes. Maar ik begrijp jullie niet. Iedere keer lees ik dat het daar zo goedkoop is en dat je je voor nog geen euro de hele dag kan rond laten rijden. Nu lees ik dat jullie pijn aan je voeten hebben van het lopen. Of er waren geen tuktukies of jullie zijn knieppers hahahaha. Nog veel plezier en groeten uit het regenachtige Almere -
10 November 2010 - 15:16
Broekie:
Feronnetje !! Leuk om te lezen man haha zo kom ik mijn laatste werk uurtje wel door! Disney was SUPERVET !! Al helemaal in de kerstsferen enzo !! Één en al gezelligheid dus ! Als je terug bent maar weer even meeten en kleppen !! Genoeg bij te praten !!
Ik ga snel je andere berichten en foto's lezen haha, Kus van moi en vast ook van El ;-)
x -
14 November 2010 - 09:47
Sander:
hahahahah ohhh jongens wat een verhaal met die tuktuk chaffeur. achterbaks zijn ze zeg! maar wel lachen om een keer mee te maken toch!heb je weer een verhaaltje voor thuis. maar zeggen ze dus serieus elke keer dat het de verjaardag is van buddha? trap je ook maar 1 keer in dus.
snel weer de volgende lezen! (ik doe een marathon zoals je merkt...)